НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Параолимписки Игри

На 19.02.2021 година, на покана на Европскиот Параолимписки Комитет (ЕПЦ), како претставник на Параолимпискиот комитет на Северна Македонија, учествував на...

Движењето на спортистите ќе бидат ограничено од Олимпиското село до местата на натпреварување и назад, по нивното пристигнување за Олимписките...