НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Претседателот на Параолимпискиот комитет на Северна Македонија, Бранимир Јовановски, на 05.11.2020 година одржа Скајп конференција со Координаторот за односи со...

Националната федерација за спорт и рекреација на инвалидите на Северна Македонија - Параолимписки комитет на Северна Македонија, на 03.10.2020 година...

1. Просторно организациски услови на објектите Тренажниот процес, припремите и натпреварите ќе се одржуваат во спортски објекти во кои се обезбедени...

Услови кои организаторот на шаховскиот настан мора да ги обезбеди се: 1. Салата за играње мора да ги задоволува следните...


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fsrimorg/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673