НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Параолимписки Игри

Претседателот на Параолимпискиот комитет на Северна Македонија, Бранимир Јовановски, се сретна со претседателот на Меѓународниот параолимписки комитет, Andrew Parsons, за...

На Светското првенство во стрелаштво во Сиднеј, Австралија ќе настапат нашите спортисти Оливера Наковска-Бикова во дисциплините П2, П3 и П4,...