НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

НА 100 ДЕНА ОД ПОЧЕТОКОТ НА ПАРАОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ТОКИО 2020, ПОГЛЕДНЕТЕ 100 ФАКТИ КОИ ТРЕБА ДА ГИ ЗНАЕТЕ ЗА ПАРАОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ