НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Стрелаштво

На Светското првенство во стрелаштво во Сиднеј, Австралија ќе настапат нашите спортисти Оливера Наковска-Бикова во дисциплините П2, П3 и П4,...