НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Европско првенство во стрелаштво за лица со оштетен слух

Македонските спортисти-стрелци со оштетен слух во состав: Светлан Седмаков, Даниел Михајловиќ, Андријана Грковска и Нина Гуртовенко-Пејчиќ, предводени од тренерот Ванчо Каранфилов, настапија на Европското првенство во стрелаштво за лица со оштетен слух кое се одржа од 12-21.09.2019 година во градот Дмитров, Московски регион во Русија.

Резултати на: https://www.edsc2019.com/sheets