НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

ОБЈАВЕН ПРЕЛИМИНАРЕН КАЛЕНДАР ЗА МЕЃУНАРОДНИ НАТПРЕВАРИ ВО СТРЕЛАШТВО ЗА 2020 ГОДИНА

ОБЈАВЕН ПРЕЛИМИНАРЕН КАЛЕНДАР ЗА МЕЃУНАРОДНИ НАТПРЕВАРИ ВО СТРЕЛАШТВО ЗА 2020 ГОДИНА

Shooting Para Sport – Preliminary 2020 Competition Calendar