НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Стрелаштво

ЗАПОЧНУВААТ КВАЛИФИКАЦИИТЕ ЗА ПАРИЗ 2024 Македонските параолимпијци-стрелци: Оливера Наковска-Бикова, Ванчо Каранфилов и Александар Јовановски, придружувани од нивниот тренер Бранимир Јовановски...