НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Златен медал за Македонија во Хановер!

Оливера и Александар во финале во микс тим со 16:10 го победија Азербејџан и го освоија златниот медал.
На третото место се пласира екипата на Бразил