НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Спортови

Денес, 27.04.2021 година, одржав состанок со Лариса Соарес, Менаџер за акредитации на Националните параолимписки комитети на Токио 2020 Параолимписките Игри,...

Натпреварот ќе се одржи од 13-17 март следната година и ќе биде најголемиот меѓународен настан во стрелаштво пара спорт било...