НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Спортови

Претседателот на Параолимпискиот комитет на Северна Македонија, Бранимир Јовановски, генералниот секретар Драган Дојчиноски и лекарот на репрезентацијата д-р Елвис Алексовски,...

Втор натпреварувачки ден и втор медал за Оливера наковска Бикова, овој пат сребрен, во дисциплината Спорт пиштол 25 метри (П3)....

На 02.06.2021 година беше одржан пред-регистрациски состанок помеѓу претседателот на Параолимпискиот комитет на Северна Македонија, Бранимир Јовановски и претставниците на...