НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Спортови

Натпреварот требаше да се одржи во месец мај годинава, но истиот е пролонгиран и нов датум на одржување на Светскиот...

На 19.02.2021 година, на покана на Европскиот Параолимписки Комитет (ЕПЦ), како претставник на Параолимпискиот комитет на Северна Македонија, учествував на...

Движењето на спортистите ќе бидат ограничено од Олимпиското село до местата на натпреварување и назад, по нивното пристигнување за Олимписките...