НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Атлетика

На 04.07.2015 година во Вараждин, Хрватска, се одржа меѓународниот натпревар „CRO Open 2015“  на кој учествуваа 87 натпреварувачи ( 75...

Ифаим Љута ќе учествува на 4-ти Светски игри за слепи и слабовидни во Анталија Кандидатот на Македонскиот параолимписки комитет за...