tokyo2020 
Параолимписки игри во Токио 2020 25.08.2020 21:00 84 денови

Пријава за млади спортисти

Статистика

Гледања на содржината : 1820138
КОНТРОЛЕН НАТПРЕВАР НА МАКЕДОНСКИТЕ ПАРАОЛИМПИЈЦИ И СТРЕЛЦИТЕ НА СК РАБОТНИЧКИ 27.02.2019 PDF Печати Е-пошта
Новости - Вести

1И денес одлични резултати. Честитки за стрелците. Со денешниот контролен се заокружи циклусот на контролни натпревари за параолимпијците за настап на следниот меѓународен куп.
1.Оливера Н. Бикова 94,93,94,98,95,99=573
2.Мирослав Славковиќ 94,92,91,95,97,95=564
3.Александар Јовановски 93,95,93,94,94,95=564
4.Ванчо Каранфилов 92,94,91,95,95,96=563
5.Блаже Тофиловски 85,92,93,94,94,92=550
6.Стефан Стојковски 85,89,89,90,81,88=522

Браво за стрелците. Тренажниот процес продолжива уште посериозно и уште понапорно.

 
 

 

ams 
 
 mtsp
 
logoipc1
 
nsiom

Листа на забранети супстанци и методи за 2019 година

logo