НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Разно

На 09.08.2021 година беше одржан работен состанок помеѓу претседателот на Параолимпискиот комитет на Северна Македонија, Бранимир Јовановски и генералниот секретар...

Претседателот на Параолимпискиот комитет на Северна Македонија, Бранимир Јовановски, генералниот секретар Драган Дојчиноски и лекарот на репрезентацијата д-р Елвис Алексовски,...