НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Разно

Факти и бројки: -120 учесници од: Македонија, Словенија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Бугарија и Хрватска. -Победниците од националното првенство...

Македонскиот параолимписки комитет, во рамките на проектот „Сменете го вашиот начин на размислување - Спорт за сите“, финансиран од спортската...