НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Организација

Ред. Бр. Име и презиме на спортистот Год. на раѓање Клуб Најдобар резултат и пласман: натпревар, дисциплина, спортско технички резултат...

Факти и бројки: -120 учесници од: Македонија, Словенија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Бугарија и Хрватска. -Победниците од националното првенство...