НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Blue Turquoise Animated Modern Business Conference Video - 4

ВТОР СПОРТСКИ САМИТ “TODAY’S SPORT 2023”

По покана од Проф.д-р Иван Анастасовски, претседател на здружението за развојни иницијативи “Геостратешки институт Глобал”, на 26.10.2023 година, како претседател на Параолимпискиот комитет на Северна Македонија, присуствував на вториот спортски Самит ” TODAY’S SPORT 2023″ кој се одржа во хотелот “DOUBLETREE BY HILTON” во Скопје.

[Best_Wordpress_Gallery id=”476″ gal_title=”Samit2023″]