НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Македонскиот стрелец Александар Јовановски, во придружба на асистентот Драган Дојчиноски, од 30.08-02.09.2023 година учествуваше на Гранд При натпреварот во стрелаштво...

Националната федерација за спорт и рекреација на инвалидите на Северна Македонија – Параолимписки комитет на Северна Македонија, со поддршка од...

На 15.05.2023 година, во ДХО "Даре Џамбаз" во Скопје, претседателот на Параолимпискиот комитет на Северна Македонија, Бранимир Јовановски, на министерката...