НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Серија „Playbooks“ – публикации за одржување на сигурни и успешни Параолимписки игри во Токио

The Playbook International Federations (002) The Playbook - Athletes and Officials The Playbook - Press_new The Playbook - Broadcasters_new

Извор: https://www.paralympic.org/tokyo-2020/playbooks