НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

ПОКАНА ЗА СТРУЧНИ ПРЕДАВАЊА ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ CHANGE YOUR MINDSET-SPORT4EVERYONE

Националната федерација за спорт и рекреација на инвалидите на Македонија Ве поканува на стручни предавања кои ќе се одржат од 16-18.03.2018 година во хотел КОНТИНЕНТАЛ, Скопје. Целта на овие предавања е подготовка на Насоки за промоција на спортот за лицата со инвалидност и нивна интеграција во општеството.

Покана: (види тука)