НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Подгорица ОПЕН 2017

Подгорица ОПЕН 2017,
турнир во пинг-понг за лица со инвалидност