НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПАРАСПОРТИСТИТЕ И ЧЛЕНКИТЕ НА ИПЦ ВО ВРСКА СО КОРОНАВИРУСОТ ( 05 март 2020 година)

Спортистите треба да продолжат со тренинзи и зголемување на нивната возбуда за Церемонијата на отворање на спектакуларниот Олимписки стадион во Токио на 25 август 2020

Information for Para athletes and IPC members regarding coronavirus

Athletes should continue training and building their excitement for the Opening Ceremony in the spectacular Tokyo Olympic Stadium on 25 August

 

https://www.paralympic.org/news/information-para-athletes-and-ipc-members-regarding-coronavirus?fbclid=IwAR09oDBhFn0HqggIgcKhCdITiMhQizPEWHltp_kFRA5zUwSNueAQpP5eZ44