НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

ТУРНИР НА ПРИЈАТЕЛСТВО ВО ПИНГ ПОНГ „НИШ 2019“