НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Рагми Арифовски

 

Позначајни успеси

  • Златен медал од Светско првенство во голбал 1986 година – Роермонд, Холандија