НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

РАБОТНА СРЕДБА СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПАРАОЛИМПИСКИОТ КОМИТЕТ НА ЦРНА ГОРА

На 15.05.2019 година во ДХО Даре Џамбаз во Скопје, претседателот на Македонскиот параолимписки комитет, Бранимир Јовановски, и генералниот секретар Драган Дојчиноски, одржаа работна средба со претседателот на Параолимпискиот комитет на Црна Гора, Игор Томиќ.
На средбата беа разменети искуства и договорени следни заеднички активности на спортско поле.