НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

ПОДЕЛЕНИ 60 ДИРЕКТНИ КВОТИ ВО СТРЕЛАШТВО

ПОДЕЛЕНИ 60 ДИРЕКТНИ КВОТИ ВО СТРЕЛАШТВО (ОД ВКУПНО 150), ЗА УЧЕСТВО НА ПАРАОЛИМПИСКИ ИГРИ ВО ТОКИО 2020