НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

ДОНЕСЕНА ОДЛУКА ЗА НОВ ДАТУМ ПАРАОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ТОКИО 2020 ЌЕ СЕ ОДРЖАТ ОД 24 АВГУСТ ДО 5 СЕПТЕМВРИ 2021


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fsrimorg/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673