НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Линк за следење на првиот настап на Оливера во Токио

Линк за следење во живо на резултатите постигнати на нашата стрелачка Оливера Наковска Бикова на Праолимписките игри во Токио. Почеток во 2.30 часот по македонски време.

ЛИНК <—–