НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

ОТКАЖАНО МЕЃУНАРОДНОТО ПРВЕНСТВО ВО ХАНОВЕР 2022

International Shooting Championship of Hanover 2022 CANCELLED!
За жал, овојпат заради мал број на пријави, ISCH 2022 е откажан. Овој натпревар беше на календарот на натпревари на кои ќе учествуваат македонските параолимпијци стрелци, и сега само ни останува да бараме друг, алтернативен натпревар за исполнување на норми за учество на Светското првенство во Ал Аин во ноември 2022.