НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

Македонскиот параолимписки тим – финални подготовки

Македонскиот параолимписки тим (Оливера Наковска – Бикова и Ванчо Каранфилов), предводени од шефот на мисија Драган Дојчиновски и селекторот и тренер – Бранимир Јовановски, ги започнаа последните подготовки на олимпиското борилиште во Лондон.

Дел од атмосферата Ви ја пренесуваме преку фотографии:

[Best_Wordpress_Gallery id=”38″ gal_title=”london1″]