НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

КОНЕЧЕН ПЛАСМАН ВО КУП НА МАКЕДОНИЈА ВО СТРЕЛАШТВО ЗА 2018 (по одржани три куп натпревари)

ВОЗДУШЕН ПИШТОЛ – МИКС Поени
1. Александар Јовановски, Скопје 16,12,14=42
2. Ванчо Каранфилов, Скопје 14,14,12=40
3. Оливера Наковска Бикова, Битола 00,16,16=32
4. Даниел Михајловиќ, Скопје 08,06,10=24
5. Светлан Седнаков, Скопје 12,00,08=20
6. Нина Пејчиќ, Гевгелија 10,10,00=20
7. Горан Митревски, Скопје 06,06,06=18
8. Митко Фидановски, Битола 04,00,04=08
9. Михајло Михајлов, Кавадарци 02,00,02=04

ВОЗДУШНА ПУШКА – МАЖИ Поени
1. Новча Тодоровски, Куманово 20,20,20=60
2. Васко Стефановски, Битола 16,14,16=46
3. Зоран Јовановски, Струмица 18,18,08=44
4. Стеван Ангелковски, Прилеп 08,10,18=36
5. Даниел Михајловиќ. Скопје 14,12,04=30
6. Горан Митровски, Скопје 10,16,02=28
7. Светлан Седмаков, Скопје 12,00,12=24
8. Небојша Пејовски, Струга 00,08,14=22
9. Менде Дивјаковски, Битола 02,06,06=14
10. Бранимир Јовановски,Куманово 00,00,10=10
11. Авдо Исмаиловски, Струмица 06,04,00=10
12. Ѓоре Здравески, Прилеп 04,00,00=04

ВОЗДУШНА ПУШКА – ЖЕНИ Поени
1. Елизабета Тодоровска, Куманово 06,06,06=18
2. Олга Ристовска, Скопје 04,04,04=12
3. Наташа Црвенковска, Битола 02,02,02=06

[Best_Wordpress_Gallery id=”192″ gal_title=”kup2018″]