НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

ОЛЕ се позлати во Лондон

Оливера Наковска Бикова е освојувач на златен медал на Параолимписките игри во Лондон во дисциплината воздушен пиштол СХ1.

Браво за Оле. Не направи сите горди Македонци!

Резултати

Преку фотографии Ви ја пренесуваме атмосферата во Македонскиот параолимписки тим:

« на 2 »