НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

ОДЛОЖЕНО ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО ВО СТРЕЛАШТВО 10м, ЛАШКО, СЛОВЕНИЈА

ОДЛОЖЕНО ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО ВО СТРЕЛАШТВО 10м, ЛАШКО, СЛОВЕНИЈА

Lasko 2020 European 10m Championships postponed

НОВ ДАТУМ НА ОДРЖУВАЊЕ 19-26.11.2020 ГОДИНА

The new competition dates are 19-26 November, 2020.