НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

КОНТРОЛЕН НАТПРЕВАР НА МАКЕДОНСКИТЕ ПАРАОЛИМПИЈЦИ И СТРЕЛЦИТЕ НА СК РАБОТНИЧКИ 27.02.2019

И денес одлични резултати. Честитки за стрелците. Со денешниот контролен се заокружи циклусот на контролни натпревари за параолимпијците за настап на следниот меѓународен куп.
1.Оливера Н. Бикова 94,93,94,98,95,99=573
2.Мирослав Славковиќ 94,92,91,95,97,95=564
3.Александар Јовановски 93,95,93,94,94,95=564
4.Ванчо Каранфилов 92,94,91,95,95,96=563
5.Блаже Тофиловски 85,92,93,94,94,92=550
6.Стефан Стојковски 85,89,89,90,81,88=522

Браво за стрелците. Тренажниот процес продолжива уште посериозно и уште понапорно.

[Best_Wordpress_Gallery id=”200″ gal_title=”kontrolen2″]