НФСРИСМ – ПКСМ

Национална федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Северна Македонија – Параолимписко комитет на Северна Македонија

На Светското првенство во стрелаштво во Сиднеј, Австралија ќе настапат нашите спортисти Оливера Наковска-Бикова во дисциплините П2, П3 и П4,...

На покана на Параолимпискиот комитет на Србија, најдобрите македонски пара атлетичари ќе учествуваат на меѓународниот натпревар "SERBIA PARA ATHLETICS OPEN...