Сашо Панов Печати

Сашо Панов  

 Сашо Панов

 Позначајни успеси

  • Светски шампион во алпска комбинација - Франција 1973 година
  • 9-то место во слалом на првите Параолимписки игри во Ерншелдсвик - Шведска 1976 година
  • Трикратен државен првак на СФРЈ - 1972 и 1973 година во слалом, велеслалом и алпска комбинација
  • Младински вицешампион на СФРЈ во пинг-понг 1959 година