Други вести

Прикажи # 
# Наслов на артиклот Кликови
1 Одбележан 3-ти Декември 2010 1941
2 Спортски Оскар 2010 за Оливера Наковска - Бикова 2098
3 Остварен прием кај директорот Диме Спасов 2296
4 Посета на Параолимпискиот комитет на Србија 2120
5 Дипломи и стипендии за 15 млади спортисти 2303
6 Информација за заминување на репрезентацијата 1201
7 Од Активностите на ФСРИМ - МПК 1307
8 Генерално Собрание на Европски параолимписки комитет 1331
9 Доделени стипендии на 13 млади спортисти 1340
10 Млад спортист - спортска надеж 1520
11 Од работата на ФСРИМ - МПК 1615
12 Почесен член на ФСРИМ - МПК 1396
13 Избори 2009 1450
14 Избор на претседател на ФСРИМ - МПК 1605
15 Спортски игри на СТИЛМ 1744
16 Во посета на Амбасадата на НР Кина во Скопје 1817
17 Обновено оружјето на параолимпијците 1378
18 Среќна Нова 2008 година и Божиќни празници 2026
19 Спортист на годината 2007 1414
20 Нарачка на пиштоли 2359
You are here