Стрелаштво

Прикажи # 
# Наслов на артиклот Кликови
1 Стрелаштво 2012 3070
2 Стрелаштво 2011 3187
3 Квалификации за репрезентација 3109
4 Бронзен медал за Оливера Наковска - Бикова 2506
5 Светско првенство во стрелаштво 2010 2524
6 Светски Куп „Volmerang les Mines 2010" 2654
7 Светски Куп “Hessenpokal 2010” 19-24.05.2010 2288
8 Светски куп во стрелаштво во Франција 2010 2431
9 Светски куп во стрелаштво во Германија 2010 2330
10 Подготовки на стрелците во Србија 2684
11 стрелаштво 2009 4227
12 Стрелаштво 2008 4209
13 Успешно започнат циклус 2413
14 Меѓународно првенство на ЈЕ - Белград 2008 2649
15 Заеднички подготовки на Македонија и Србија 2895
16 14-ти Меѓународен „Хесенпокал 2008“ 2557
17 Државно првенство во стрелаштво 3114
18 Првенство во Белград 2921
19 ЕП Вроцлав - Полска 2066
20 Хесен покал 2005 1910
You are here