Вести

Прикажи # 
# Наслов на артиклот Кликови
1 ПОКАНА ЗА СТРУЧНИ ПРЕДАВАЊА ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ CHANGE YOUR MINDSET-SPORT4EVERYONE 16-18/-3/2018 3971
2 ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА ТРКАЛЕЗНА МАСА 16.03.2018 3890
3 42nd International Competition-Beograd,8-10.12.2017 6111
4 Екипно првенство во шах 2017 6528
5 ВИДЕО СПОТ НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА ПРОЕКТОТ ФИНАНСИРАН ОД ПРОГРАМАТА НА ERASMUS +, "CHANGE YOUR MINDSET-SPORT4EVERYONE" 7593
6 ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ВО ПИНГ ПОНГ 2017, ЛАШКО, СЛОВЕНИЈА 7992
7 Osijek 2017 World Shooting Para Sport World Cup 6490
8 РАБОТНА СРЕДБА СО ДИРЕКТОРОТ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА МЛАДИ И СПОРТ, ДАРКО КАЕВСКИ 6213
9 Олимписки игри за глуви 18-30.07.2017 Самсун, Турција 5401
10 Екипа на Мобилност Македонија на Спортски игри на СПИКС во Србија 4653
11 РАБОТНА СРЕДБА СО ПРЕТСТАВНИЦИ НА КИНЕСКАТА АМБАСАДА ВО МАКЕДОНИЈА 3754
12 Гостување во летната програма на ТВ Канал 5 3548
13 ALBALOOSHI Mahmood, спортист од Дубаи на тренинг во Охрид 4742
14 29-ти РЕПУБЛИЧКИ СПОРТСКИ ИГРИ НА ЛИЦА СО ТЕЛЕСЕН ИНВАЛИДИТЕТ НА МАКЕДОНИЈА 4736
15 ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО ВО СТРЕЛАШТВО 2017 4484
16 СОСТАНОК ВО ЉУБЉАНА во рамки на проектот на ЕРАСМУС+ 4756
17 ПРОЕКТ НА ERASMUS+ "CHANGE YOUR MINDSET-SPORT4EVERYONE" 4716
18 ЈАВЕН НАСТАН ВО МКЦ „Очи за еднаквост“ 4804
19 CR0ATIA OPEN 2017 4016
20 14-ти СПОРТСКИ ИГРИ во ЗЕНИЦА, БиХ 2017 3848
You are here