Резултати од последниот настап на стрелците на ПОИ 2008

peking logoОливера Наковска Бикова и Ванчо Каранфилов го завршија настапот на Параолимписките игри во Пекинг со настап во дисциплината MixedP4-50m Free Pistol - SH1. За жал останаа без влез во финалните натпревари. (резултати)
You are here