tokyo2020 
Параолимписки игри во Токио 2020 25.08.2020 21:00 85 денови

Пријава за млади спортисти

Статистика

Гледања на содржината : 1819190
Ифраим Љута PDF Печати Е-пошта
Ифраим Љута Медал

Ифраим Љута

Позначајни успеси

  • Трето место на Европско првенство во 2005 година - Еспо - Финска
  • Освоени две „Б“ норми за учество на ПОИ - Пекинг - 2008 година во дисциплините: 200м и 400м - (Т13)

Позначајни успеси

  • Спортист на годината на Тетово за 2005 година
  • Спортист на годината на Тетово за 2007 година
 
 

 

ams 
 
 mtsp
 
logoipc1
 
nsiom

Листа на забранети супстанци и методи за 2019 година

logo