Атлетика

  • PDF

Тренер:

Крсто Серафимовски - тренер по атлетика, професор по физичка култура.

Помошник тренер:

Драган Дојчиновски - професор по физичка култура

Државно првенство во атлетика

Резултати од Државни првенства:

2012 година

2011 година

2010 година

2009 година 

2008 година

2007 година

2006 година

2005 година

You are here