tokyo2020 
Параолимписки игри во Токио 2020 25.08.2020 21:00 84 денови

Пријава за млади спортисти

Статистика

Гледања на содржината : 1820129
КОНТРОЛЕН НАТПРЕВАР НА МАКЕДОНСКИТЕ ПАРАОЛИМПИЈЦИ И СТРЕЛЦИТЕ НА СК РАБОТНИЧКИ 25.02.2019 PDF Печати Е-пошта
Новости - Вести

CONTROL COMPETITION OF THE MACEDONIAN SHOOTERS PARAOLYMPIANS AND THE SHOOTERS OF the SHOOTING CLUB RABOTNICHKI

На 25.02.2019 година се одржа контролен натпревар на kој настапија македонските стрелци-параолимпијци и стрелците на СК Работнички од СКопје.
Постигнати се извонредно високи резултати. Можеби стрелците беа инспирирани од високите резултати на нивните колеги на Светскиот куп во Ал Аин, и сега, како на тренер и селектор ми е уште поголема мака што не успеавме да обезбедиме средства да учествувавме таму.
Како и да е, имаме уште многу работа до следниот натпревар во Хановер.

On February 25, 2019, was held a control control competition of the Macedonian shooters - paralympians and shooters of SK Rabotnicki from Skopje.
Excellent results have been achieved. Perhaps the shooters were inspired by the high scores of their colleagues at the 2019 Al Ain World Cup, and now, as a coach, I am even more concerned that we have failed to provide funds to participate there.
However, we still have a lot of work until the next game in Hanover.

1.Александар Јовановски 93,95,93,96,96,97=570
2.Оливера Н.Бикова 97,95,92,93,95,92=564
3.Ванчо Каранфилов 96,91,95,92,91,97=562
4.Мирослав Славковиќ 95,92,93,94,95,92=561
5.Блаже Тофиловски 92,91,94,94,92,93=556
6.Стефан Стојковски 88,88,87,81,94,89=527
7.Емил Анастасовски 79,90,83,84,79,81=496

 
 

 

ams 
 
 mtsp
 
logoipc1
 
nsiom

Листа на забранети супстанци и методи за 2019 година

logo