tokyo2020 
Параолимписки игри во Токио 2020 25.08.2020 21:00 85 денови

Пријава за млади спортисти

Статистика

Гледања на содржината : 1819188
Спортски клубови на НСФРИМ-МПК кои можат да бидат корисницина средства од даночно поттикнување по Закон за добивка од добивката за 2019 год

Ред. Бр.

Име на клубот

Адреса, е-маил

Претседател

Бр. на решение за вршење дејност спорт

Сојуз за спорт и рекреација на инвалидите „Кисела вода“ Скопје

ул. „Иван Козаров“ бб

Кисела вода

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Ванчо Каранфилов

Сојуз за спорт и рекреација на инвалидите – Куманово

ул. „Доне Божинов“ бр. 24

Куманово

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Страшко Коцевски

Сојуз за спорт и рекреација на инвалидите – Битола

ул. „Карпош“ бб

Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Васко Стефановски

Сојуз за спорт и рекреација на инвалидите – Велес

ул. „Алексо Демниевски“ бр. 9

Велес

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Вангел Жабев

Сојуз за спорт и рекреација на инвалидите – Прилеп

ул. „Стеван Апостолски“ бб

Прилеп

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Рубинчо Ристески

Сојуз за спорт и рекреација на инвалидите – Охрид

ул. „Даме Груев“ бр 113

Охрид

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Венко Голабоски

Сојуз за спорт и рекреација на инвалидите – Тетово

ул. Предраг Јанчевски“ бр. 2

Тетово

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Драге Маркоски

Сојуз за спорт и рекреација на инвалидите – Кавадарци

ул. Моша Пијаде“ 4/2-24

Кавадарци

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Николчо Делов

Сојуз за спорт и рекреација на инвалидите – Штип

ул. „Сутјеска“ бр. 43б

Штип

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Штерјо Николов

Сојуз за спорт и рекреација на инвалидите – Кочани

ул. „Гоце Делчев“ бр. 1

Кочани

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Љупчо Филипов

Сојуз за спорт и рекреација на инвалидите – Гостивар

ул. „Питарница“ бр. 23

Гостивар

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Павле Филипоски

 
 

 

ams 
 
 mtsp
 
logoipc1
 
nsiom

Листа на забранети супстанци и методи за 2019 година

logo