tokyo2020 
Параолимписки игри во Токио 2020 25.08.2020 21:00 85 денови

Пријава за млади спортисти

Статистика

Гледања на содржината : 1819194
IX и X Коло Лига на Македонија во пинг понг

1На 25.11.2018 година во Струмица, во основното училиште Маршал Тито, се одржа IX и X Коло Лига на Македонија во пинг понг. Домаќин на натпреварот беше ССРИ Струмица. Настапија екипите на ССРИ Прилеп, ССРИ Битола, ССРИ Куманово, ССРИ Кисела Вода- Скопје, ССРИ Скопје 2 и ССРИ Струмица.

Деветто коло: 
ССРИ Прилеп : ССРИ Кисела Вода 3:1
ССРИ Куманово : ССРИ Струмица 3:1
ССРИ Битола: ССРИ Скопје2 2:3

Десетто коло:
ССРИ Куманово : ССРИ Скопје2 3:0
ССРИ Прилеп : ССРИ Струмица 3:1
ССРИ Битола : ССРИ Кисела Вода 0:3

Конечна табела:
1. ССРИ Куманово со освоени 20 поени 
2. ССРИ Прилеп со освоени 16 поени
3. ССРИ Кисела Вода со освоени 12 поени 
4. ССРИ Скопје 2 со освоени 8 поени
5. ССРИ Битола со освоени 4 поени
6. ССРИ Струмица без поени 0

 
 

 

ams 
 
 mtsp
 
logoipc1
 
nsiom

Листа на забранети супстанци и методи за 2019 година

logo