tokyo2020 
Параолимписки игри во Токио 2020 25.08.2020 21:00 85 денови

Пријава за млади спортисти

Статистика

Гледања на содржината : 1819155
ПОДЕЛЕНИ 60 ДИРЕКТНИ КВОТИ ВО СТРЕЛАШТВО

ПОДЕЛЕНИ 60 ДИРЕКТНИ КВОТИ ВО СТРЕЛАШТВО (ОД ВКУПНО 150), ЗА УЧЕСТВО НА ПАРАОЛИМПИСКИ ИГРИ ВО ТОКИО 2020

 
 

 

ams 
 
 mtsp
 
logoipc1
 
nsiom

Листа на забранети супстанци и методи за 2019 година

logo