tokyo2020 
Параолимписки игри во Токио 2020 25.08.2020 21:00 85 денови

Пријава за млади спортисти

Статистика

Гледања на содржината : 1819173
ЛИСТА НА СВЕТСКИ РЕКОРДЕРИ ВО СТРЕЛАШТВО

ЛИСТА НА СВЕТСКИ РЕКОРДЕРИ ВО СТРЕЛАШТВО по дисциплини
World Record Holders by event, World Shooting Para Sport

На најновата Листа на актуелни носители на светски рекорди, во Дисциплината П2 (P2 - Women's 10m Air Pistol SH1) и нашата спортистка Оливера Наковска-Бикова, која го изедначи рекордот во квалификации во оваа дисциплина од 570 кругови за време на Светското првенство во Кореја во мај годинава.

web links

 
 

 

ams 
 
 mtsp
 
logoipc1
 
nsiom

Листа на забранети супстанци и методи за 2019 година

logo