Пинг-понг

  • PDF

Страшко Коцевски - тренер по пинг-понг.

Настап на првенство во пинг понг во Нови Сад 

Резултати од Државни првенства:

2012 година

2011 година

2009 година

2008 година

2007 година

2006 година

2005 година

You are here