ОЛЕ се позлати во Лондон

27Оливера Наковска Бикова е освојувач на златен медал на Параолимписките игри во Лондон во дисциплината воздушен пиштол СХ1.

Браво за Оле. Не направи сите горди Македонци!

Резултати

Преку фотографии Ви ја пренесуваме атмосферата во Македонскиот параолимписки тим:

 

You are here